EMMA STERNER

BAD DAY


Godkväll! Den här kvällen suger, hade skrivit ett jättelångt inlägg med allt gick bort, har inte hunnit göra mycket annat än att jobba idag/ikväll, känner mig ofräsch och har huvudvärk. Ja... Nu säger jag godnatt istället!

HÅRAVFALL NYHETSMORGON


Godmorgon! Nu sitter jag framför Nyhetsmorgon och har nyss ätit min frulle. De pratar om håravfall på kollar i tidig ålder haha, nej man ska inte skratta för det borde vara sjukt jobbigt... Idag blir det i alla fall jobb till 18.15 och ikväll ska jag träffa Johan rn sväng:) puss och hej leverpastej, ny vecka nya tag!

Förresten, skorna hämtade jag ut häromdagen, fina va:)

NYA NAGLAR


Godkväll på er! Idag klev jag upp lite tidigare, även om det var söndag, för att göra iordning mig lite snabbt, käka rn god frukost och sedan sticka iväg och göra naglarna på Grand. Sedan har jag jobbat på Grand fram till 6, ätit god middag med bl.a mina franska kusiner och myst med syrran och hennes pojkvän. Nu är jag helt slut, dags för bingen:) pussssss

MIG, FINA MAMMA&MATBILDER

MYS MED SYRRAN


Godkväll! För en gångs skull så slutade jag vid 14 idag, så himla skönt. Även syrran slutade jobba vid 14 och det händer i princip aldrig att vi slutar samtidigt så vi har haft en himla mysig eftermiddag. Gick till askelyckan och fikade, sedan en runda på stan där jag hittade en fin väska och ett puder och till sist hamnade vi på Palladium och tog varsitt glas vin. MYS! Nu har vi varit och ätit på spice and rice med pappa och kvällen blir nu lugn för oss i soffan. I morgon blir det jobb. Kram på er<3

HEJ&HÅ

Hej vacka människor! Idag checkade jag in hos tandläkaren 7.25 på morgonen. Känns som jag bor där just nu, men jag är lite petig. För det första så får jag hack på framtänderna hela tiden och de kan inte slipa dem varje gång eftersom de inte växer ut haha. MEN nu har vi äntligen kommit fram till varför det blir så, jag gnisslar nämligen tänder på nätterna eller trycker ihop käkarna svinhårt så nu har de gjort en bettskena till mig som jag hämtade ut på morgonen. Ush nu ska man vänja sig vid den också.. Jaja, det är ju bättre än att ha hackiga tänder i alla fall!

Dagen består idag av jobb till 18.15 sedan ska jag äta med Johan senare på kvällen, mys mys. I MORGON ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG!

 

 

JOBBJOBBJOBB


Hejsansvejsan! Mycket jobb idag därför sen uppdatering men har i alla fall jobbat 9.30-13 på vero Moda i stan och sedan snabb lunch, därefter jobb på Grand 14-20. Nu blir det soffläge! Kram kram

SOVMORGON


Hej på er! Firar denna tisdagen, för att det är ännu en dag med fint väder, med en dunderfrulle innan jobbet. Börjar 13 idag och jobbar till 18.15 sedan blir det en lugn kväll, kanske träffa en kompis bara. Vad har ni för planer? Puss och hej leverpastej!