EMMA STERNER

ALLT FLYTER PÃ…

 

Lite bilder från de senaste dagarna

 

Nuu är jag klar för dagen! Har jobbat hela dagen och sedan stack jag och tränade direkt efter jobbet, gjorde lite käk och har äntligen landat i soffan. Den här dagen har gått så himla fort, känns som jag inte har varit med i huvudet riktigt hah. 

 

Känns som det är måndag idag med eftersom jag var ledig igår. Spenderade min lediga dag med anna på dagen, hur mysigt som helst. Kollade hockeyn och åt godis. Sedan mötte jag upp en annan kompis på kvällen för att handla tacosingredienser. När vi kom hem höll vi på att hungra ihjäl så vi skyndade oss så gott vi kunde med att laga klart vår tacos i absolut världsklass hah och sedan myste vi framför johan falk:) Har dessutom haft en riktigt kul helg och allt har flytit på så bra på jobbet i helgen med, men min kropp är helt död nu känns det som :P. Var ute både lördagen och söndagen så både kroppen, sömnen och halsen tog lite stryk. Men kul hade vi! :D

I morgon ska jag sova ut ordentligt, börjar inte förens vid 13 i morgon så ska laga en god frulle och bara ta det lugnt innan jag beger mig till jobbet. 

 

(Skorna ni ser på bilden köpte jag häromdagen, älskar dem redan) Ni skymtar även mina nya träningstights jag köpte igår, invigde dem idag och de var så jäkla sköna!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas