EMMA STERNER

EX ON THE BEACH


Tjohej! Har gått omkring här hemma och haft svårt att komma ner i varv, men nu hamnade jag i alla fall i soffan framför ex och the beach. Idag har jag bara jobbat annars och ikväll blev det träning och en lakan dusch med nya schampot och balsamet jag köpte på mind sist. Vi hörs i morgon, sov gött!

STARS AND STRIPES


Tjohej! Idag vaknade jag rätt tidigt hos en kompis, vi åkte ovh köpte frallor och gjorde en liten mysig frulle. Sedan har jag jobbat 14-18.15 på Grand och nu sitter jag med Linnea, Madde, Kalle och Emma på stars and stripes och kollar hockeyn. Hoppas ni haft en fin helg, hörs i morfon. Haaaade!

DETTA VÄDER

Hej från jobbet! Igår var det nog det konstigaste vädret på länge, sol ena sekunden, regn andra och t.om. snö/hagel ett tag. USH! Idag är det i alla fall stabilt, solen skiner men dock kallt tycker jag. Jobbar fram till 16.15´, längtar som tusan tills ikväll då det blir tacomys:) Puss på er!

 

FINALLY FRIDAY

 

Bonjour! Tar en paus här hemma nu innan det blir ett varv runt sjön. Halsen har inte mått så bra verken igår eller idag så det får bli mycket kläder och lite luft för huvud och själ istället. Har kört rätt stilla träning den här veckan för jag känner att kroppen behöver vila. 

Men nu börjar det kännas lite bättre, så förhoppningsvis orkar kroppen en powerwalk runt sjön efter jobbet i morgon med. Inget kul när man känner sig dassig, har så lätt för att få halsfluss så det är inget att leka med. 

Ikväll måste jag verkligen ta det lugnt så jag orkar jobba i morgon, är väldigt pepp på en lördag på Triumph! Det kryper till slut i kroppen när man inte får jobba som vanligt:)

Mys med Lisa ikväll i alla fall och i morgon kväll blir det bland annat tacomys med johan:)

 

Puss:)

RESULTATET HOS FRISÖREN


Här har ni resultatet från frisören, blir alltid nöjd varje gång jag är hos fina Mimmi!

Förresten, jag har fått lite frågor om sömn, ska göra ett inlägg om det i morgon hade jag tänkt.

Puss på er<3

TISDAG

LITE FRÅN HELGEN

Har ju glömt komma med ett utlåtande om mammas torskrygg som hon lagade i helgen! Hon bjöd verkligen på en dundermiddag, vi åt vitlöksbröd med pesto, musslor och en jättegod sås till. Om det är någon som kan laga mat så är det hon, det bara smalt i munnen!:) Så himla duktig är hon min fina mamma. Älskar fisk och skaldjur, man blir så där lagom mätt och kan sitta länge och småplocka:)

 

Helgen då, jo den har varit rätt lugn faktiskt, behövde en sådan helg. Jobbade på lördagen, gick runt sjön och sedan hade jag och Sofie myskväll. På söndagen tränade jag ett eget pass på gymmet, blev cardio och lite armar/axlar, sedan jobbade jag på konsrrthuset och sedan bio på kvällen (FAST AND FURIOUS)!

Ikväll är det dags för favoritpasset (step/styrka) sedan blir det såklart "Ex on the beach), JIPPIE! :D

 

Ska visa er en tröja/blus och ett balsam jag beställt senare ikväll eller i morgon,

hoppas ni har en fin dag<3

HELGEN