EMMA STERNER

VÄDRET?!


/ äntligen snart dags för bingen

Det går inte att klaga mer på hur vädret är just nu, funderar starkt på att ta en restresa. Det enda fina vädret jag har fått var helgen i Norge, men nu när jag väl är hemma och har semester så suger vädret rent ut sagt. Det ser ju inte särskilt lovande ut de kommande dagarna heller!!

Förresten, igår fick jag hem den toppen som visas på sista bilden, från elly pistol. Kan säkert vara snygg till höga svarta byxor bara! De fina bilderna på utsikter och natur är från Oslo, visst är det fint?!

CHILLDAG

 

Hej finisar!! 

Lite fler bilder från Norge!

Idag har jag nästan inte en enda sak inplanerad, så himla skönt att ha semester. Har dock inte packat upp allt från Norge än så ska väl ta tag i det, slänga lite i tvätten, stryka lite, städa mitt rum, kanske ner på stan och prata med Mimmi om hur vi ska göra mitt hår om ca en vecka (jippiiie) och hinna med ett spinningpass också. Dagar som denna är det så skönt att ta det lugnt, ta en kaffe när man vill och unna sig lite småsaker som man inte hinner när man jobbar!

HEJ MÅNDAG 6 juli

 

 

Jag har haft en underbar helg. Vi har spenderat en hel kväll på stranden där vi grillade, spelade kubb och lyssnade på musik. Vi har varit ute och druckit drinkar, dansat och träffat trevliga norskar till solnedgången. Vi har tagit tåget in till Olslo och spenderat en heldag i butiker, sevärdheter och fina restauranger. Ja, vi har hunnit med mycket på den här korta tiden, lite fler bilder kommer upp under dagen eller i morgon. Här är en klänning jag hittade när vi var i Oslo och shoppade, kommer vara en sådan skön klänning att bara slänga på sig när man vill känna sig bekväm, från Monki. 

NYTT


Köpte en väska och ett par skor häromveckan. Väskan är från scorett och skorna från h&m, används redan flitigt! Här ser ni en liten skymt av dem:)
Nu är vi på väg hem från Norge, lite bilder kommer upp i morgon.

HEJ ONSDAG 1 juli

VILKET VÄDER, äntligen va!

Dock inte så passande eftersom jag ska jobba hela dagen, men om vädret är fint ikväll också så kanske det blir ett dopp i poolen med Anna eller Lisa kanske. Längtar som tusan till fredag och helgen då jag börjar min semester och då jag, Lisa och några stycken drar till Norge. Det kommer bli sol, bad förhoppningsvis, gott käk, morgonpromenader och så ska jag även försöka ta med min dator eller/och min kamera för att ta massa bilder. Kanske inte blir så mycket bloggande, men då får ni det när jag kommer hem på söndag. Vi hörs i eftermiddag eller i morgon vänner!