EMMA STERNER

tisdag 30 juni

Lite roliga, snabba bilder på dagens innan jobbet:)

Igår var jag hos lisa en sväng efter jobbet, vi gick en sväng med hennes söta lilla hund Elsa, åkte upp till grand och hämtade min nya mobil och sedan köpte vi med oss jordgubbar. Blev en rulle på det med men den var kass och lång haha! Idag har jag jobbat hela dagen och nyss tränat, ska kanske träffa Anna en sväng snart, köpa något gotte och bara mysa om det inte blir alltför sent. Måste lägga mig tidigt ikväll känner jag, är sjukt trött redan nu. 

 

 

MY FAVORITE GIRL

Bilder från helgen då Lisa och jag äntligen fick dricka lite vin och ha det så trevligt det bara kan bli. En liten spontanare efter jobbet på lördagen, det oplanerade bli alltid bäst hehe. När det har varit så mycket jobb de senaste dagarna var det faktiskt på tiden!

 

Jag älskar att vara bara här hemma på sommaren när det är bra väder, men nu på fredag börjar min semester och då blir det förhoppningsvis lite trippar till öland/danmark/norge/halmstad m.m. Vad har ni planerat i sommar?

 

JOBB OCH UTGÅNG


Det blev en runda på Grand efter jobbet och bl.a ett par skor och en klänning rikare. Inte vilka skor som helst utan ett par med, var med nu, kardborreband(!) haha! Sjukt snygga i alla fall, får hoppas de håller bara.

Har varit så himla mycket jobb den här veckan och även idag, men ikväll blir det utgång med bl.a Lisa, Olivia och Linn:) taggad lär jag bli.


Bilder på skor och klänning kommer i morgon, samt lite bilder från den här kvällen förhoppningsvis!

BUSY

TORSDAG

JUST DO IT NIKE


Jag har inte hunnit gå på stan eller shoppa så mycket överhuvudtaget på sistone när man jobbar hela tiden och har fullt upp med annat. Har velat ha lite fina träningsshorts till sommaren att träna i och nu har jag några stycken i alla fall som jag kan byta emellan. Älskar verkligen Nikes grejer! Här är de senaste!

MIDSOMMAR

ÖLAND