EMMA STERNER

HÄNG VID SJÖN


Häromdagen! Körde på en slapp look med skinnjacka, tröja från bondlid och shorts:) vi hängde vid sjön hela kvällen, döskönt!

FRÅGESTUND

Två bilder från igår på fina Lisa och mig

Eftersom att jag har haft problem med mobil och allt i några veckor så tänkte jag att vi kunde köra en frågestund, fråga vad ni vill så ska jag sätta ihop lite svar om några dagar:)

FÖRÄNDRING ELLER INTE


Snart är det dags för mig att boka frisörtid på Mind för att få det fräscht nu i sommar. Men en månad till måste jag vänta, känns dock hur länge som helst, men det går väl fort?! Jag har alltid varit den personen som vill göra något nytt varje gång, även om jag är nöjd med det jag har så är det ju så himla kul med någon förändring, eller hur? Den här gången säger vi nog hejdå till den lilla ombren och kör på kanske en heljämn färg, lite gulligare kanske? Hinner nog ändra mig tusen gånger innan haha. Har dock trivts riktigt bra med det jag har haft nu det senaste året, ja vi får väl se vad Mimmi tycker!

FRIDAY

SVENSK SOMMAR


Bilder från idag innan jag drog iväg till jobbet. Om ett par veckor har jag semester, är så sugen på en favorit i repris med en sista minuten resa till Turkiet med Sofie men ska kanske resa i höst istället så det blir nog en sommar hemma. Fast denna gång blir det nog några rundor till Öland, Halmstad m.m med Emma och Lisa <3

I'M BACK