EMMA STERNER

DAGENS

INSPIRATION

Bh-top - Ellos, Jumpsuit - Ginatricot, Kappa - Ellos

 

Ikväll får ni även dagens outfit, måste jobba vidare nu:) puss på er <3

LIKA ELLER OLIKA

Nya naglarna och dagens frulle.


Jag och pappa är väldigt olika som många t.om. kan påpeka och ja det stämmer absolut, men är det något vi har gemensamt så är det att vi är ärliga, vi säger saker som vi tänker och är ärliga, och dessutom har vi båda en stor kärlek till mat haha. Men när det kommer till utseendet så är vi inte lika på en enda punkt när jag tänker efter. Ja det var dagens tanke, är ni lika era föräldrar?:)

GÅRDAGENS OUTFIT


Det har regnst hela dagen idag, hade varit skönt att åka utomlands nu och njuta av lite sol och bad! Vet inte om det blir någon resa i sommar för jag kommer jobba järnet men till hösten eller vintern kanske:)

Här är en bild på lilla mig från gårdagen, vi hade riktigt kul ute faktiskt! :D

TODAY

LÖRDAG


I mina nya nike!:) har haft dem typ varje dag nu, älskar dem. Blir mer och mer sugen på att göra ett par till redan nu haha. Vi får se...

Idag har jag i alla fall jobbat till 16 och nu sitter vi i soffan hela familjen framför hockeyn och ska strax äta lite mysig lördagsmiddag:)

Ikväll blir det utgång med emsan med då som sagt. Ska snart börja fixa i ordning mig lite lätt och sedan bege mig bort till henne:)

Hoppas ni får en fin lördagskväll, puss&kram<3

Jacka - red&green, vit topp - bikbok, jeans - Cubus

EN KANONDAG


Vilken dag det har varit. Gick upp på morgonen för att duscha håret noggrant i lugn och ro innan jobbet, åt en god frulle och sedan har det varit full rulle på jobbet hela dagen. Blev lite stressigt på morgonen innan jobbet bara men annars har det varit en kanondag!

Nu är jag nyss hemkommen, har varit på bio med emsan. Vi såg Askungen haha, den var riktigt bra faktiskt (typisk tjejfim).
I morgon är det dags för jobb igen sedan blir det en spontanutgång med bl.a Emma på kvällen!

DAGENS WANTIES


Häromdagen gick min mobil sönder vilket var mindre kul... Den har varit lite knepig till och från ett tag nu, batteriet har laddats ur med en gång och den stänger av sig så fort det är kallt ute och nu sprack hela skärmen när den gick i golvet, tusan också!

Jaja, idag har jag i alla fall jobbat hela dagen och nu nyas käkat middag med familjen. Ska kanske träffa en kompis ikväll och bara ta det lugnt. I morgon blir det också jobb och sedan ett fitnessline pass på kvällen bl.a.

Puss&kram

Skor - have2have, magtröja - madlady, kjol - ginatricot