EMMA STERNER

SHOE - BLOPPIS

 

Idag har jag varit jag uppe ca 06.30, stack iväg på ett fitnessline pass, kul att man började 13 idag och ändå kämpar iväg tidigt på morgonen haha! I morgon blir det jobb på Triumph hela dagen, på torsdagarna och fredagarna har vi vår gulliga praktikant hos oss med, Evelina. Hon har redan blivit så himla duktig! På kvällen tänkte jag köra ett eget pass på gymmet, blir nog lite rodd och fokus på ben tror jag, får se vad kroppen känner för:)

 

Det här är i alla fall några av skorna jag har fått och köpt på Stadium från Nike, har ni sett vad mycket fina träningsskor/sneakers de har fått in nu?

Älskar Nikes skor, de sitter verkligen som en smäck! Måste alltid ha ett par ute, helst några olika till inomhus och sedan är det ju kul att ha ett par som vanliga sneakers till vardagskläder också:) 

 

1. Nike träningsskor, ej använda. Strl 36. 250 kr / 2. Mina sååå snygga skor som jag spontanköpte, trodde de satt bra men upptäckte sedan att de var för stora och då var det för sent att lämna tillbaka dem, använda 1 gång inomhus. Strl. 37,5 (små i storleken). Nypris: 1500. Mitt pris: 400 kr.

 

Vid intresse, kontakta mig på: sternere@hotmail.se

 

Först till kvarn!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas