EMMA STERNER

LEDIG

Idag är jag ledig, ska fixa med lite tvätt och så här nu och sedan ta en lång skön dusch (mitt hår ser för jäkligt ut). Sedan blir det en eftermiddagsfika med Matilda, mys!
Nya tag med jobb i morgon och sedan är det äntligen fredag och helg, jobbar dock fredag och lördag men har mycket att se fram emot i helgen ändå.

IVYREVEL

VILL HA

Dessa skorna la Angelica blick upp på sin blogg häromdagen, vill ha!

LÖRDAG OCH JOBB

11H JOBB

11 timmars jobb som gäller idag, först 9.30-15 på Vero Moda och nu 15.30-20.15 på New Yorker, bara drygt 3h kvar dock! Detta innebär vilodag för mig idag, gick till jobbet i alla fall så jag piggnade till lite på morgonen. Sitter här nu på min lilla rast, dricker en celsius och käkar lite keso. Matlusten börjar komma tillbaka nu men magen/kroppen är fortfarande inte helt 100%, det får ta sin lilla tid. När jag slutar jobba ikväll så ska jag i alla fall käka lite gott med F, vet dock inte alls vad det blir?! Han fyller år i morgon med och jag har beställt hans present men den har inte kommit än så jag köpte lite andra grejer idag också som han ska få ikväll hihi:)

TACOS

Ligger i MATKOMA hos mamma just nu efter en taco-kväll, sååå gott. Har haft magsjuka och magen/kroppen är fortfarande inte helt på topp men tacos tackar den inte nej till!
Annars då, har börjat min tjänst på VERO Moda nu men jobbar fortfarande lite extra på New YORKER, trivs så himla bra på båda:) mycket jobb nu, därför dålig uppdatering, men ni förstår ju<3

NIKE

Hej på er! Idag rycker jag faktiskt in lite på mitt gamla jobb, Triumph. :-)) Har sagt att de mer än gärna får säga till om det krisar sig för dem, kan ju inte släppa kunderna där helt haha. Jobbar till stängning sedan blir det ett multistep-pass.

GÅRDAGEN

Godmorgon! Igår blev det jobb hela dagen och idag är jag ledig. Så skönt! Skulle upp och kört ett HIIT/stretch pass på morgonen egentligen men det blev en spontanutgång med Anna, Antonia och Karro igår, var inte hemma förrän 4tiden så behövde sova lite mer, hade bara hoppat ur kläderna i hallen ser det ut som när jag vaknade upp haha, slängde mig nog direkt i sängen utan att passera något annat! Var längesedan jag drack med så liite bakis är man allt idag, ni ser ju bara mina ögon?!
Har i alla fall ätit frulle nu och sla byta om till lite träningskläder så kör jag ett eget pass på gymmet lite senare. Hörs!