EMMA STERNER

Kategori: Allmänt

FORME TILL NOUW

Ni hittar mig nu på http://nouw.com/emmasterner 

KLÄDHÄNGARE "TAMBURMAJOR"

Säljer vit klädhängare. Hör av dig vid intresse: sternere@hotmail.se

(Har även lite andra möbler om det är något specifikt ni söker så är det bara att höra av er) Flyttar nämligen :)

 

NIXON - KENSINGTON

 

Åh hade velat beställa en Kensington klocka från Nixon i rosé/guld, så fin!

11H JOBB

11 timmars jobb som gäller idag, först 9.30-15 på Vero Moda och nu 15.30-20.15 på New Yorker, bara drygt 3h kvar dock! Detta innebär vilodag för mig idag, gick till jobbet i alla fall så jag piggnade till lite på morgonen. Sitter här nu på min lilla rast, dricker en celsius och käkar lite keso. Matlusten börjar komma tillbaka nu men magen/kroppen är fortfarande inte helt 100%, det får ta sin lilla tid. När jag slutar jobba ikväll så ska jag i alla fall käka lite gott med F, vet dock inte alls vad det blir?! Han fyller år i morgon med och jag har beställt hans present men den har inte kommit än så jag köpte lite andra grejer idag också som han ska få ikväll hihi:)

NIKE

Hej på er! Idag rycker jag faktiskt in lite på mitt gamla jobb, Triumph. :-)) Har sagt att de mer än gärna får säga till om det krisar sig för dem, kan ju inte släppa kunderna där helt haha. Jobbar till stängning sedan blir det ett multistep-pass.

GÃ…RDAGEN

Godmorgon! Igår blev det jobb hela dagen och idag är jag ledig. Så skönt! Skulle upp och kört ett HIIT/stretch pass på morgonen egentligen men det blev en spontanutgång med Anna, Antonia och Karro igår, var inte hemma förrän 4tiden så behövde sova lite mer, hade bara hoppat ur kläderna i hallen ser det ut som när jag vaknade upp haha, slängde mig nog direkt i sängen utan att passera något annat! Var längesedan jag drack med så liite bakis är man allt idag, ni ser ju bara mina ögon?!
Har i alla fall ätit frulle nu och sla byta om till lite träningskläder så kör jag ett eget pass på gymmet lite senare. Hörs!

SUPRISE

Igår blev jag lite överraskad av båda mina fina emmor när jag kom hem. Visste inte att de hade gjort så fin middag och så fick jag en liten ibflyttningspresent från deras egna lilla butik! Riktigt mysigt hade vi:)
I morgon blir det jobb bara några få timmar, är lite slut i kroppen redan nu i början på veckan faktiskt!

MÃ…NDAG

Godmorgon! Idag är det jobb 9.45-19.40 som gäller sedan har Emma Skogh bjudit upp mig på middag (vi bor i samma hus nu haha). Har nämligen flyttat till en egen lägenhet äntligen! Så det ska bli mys hos henne ikväll. Ha en toppendag!:)