EMMA STERNER

Kategori: Allmänt

SALLADER MED MAJSKYCKLING 24 augusti 17:49

 

Min familj är nog den mest matglada familjen i hela Sverige, när vi ska "ta något lätt" hamnar vi ändå alltid på någon restaurang till slut haha. Ja, då förstår ni ju själva vart vi hamnade sista kvällen hemma och dagen tillsammans här i Stockholm. Var i alla fall himla mysigt sista kvällen med familjen innan jag åkte. <3 Nu har jag gjort mig lite hemmastadd här i rummet/lägenheten, det är fullt upp de kommande dagarna. I morgon blir det en liten rundtur här och var med en killkompis som ska gå samma utbildning och sedan ska vi infinna oss på skolan på onsdag, wiihoo! :D

SNART I STOCKHOLM


Andra bilden är från igår som var sista kvällen med familjen! Nu är jag på väg till Stockholm! :D

FLYTT TILL STOCKHOLM I MORGON

SISTA FÖRFESTEN I VÄXJÖ

PLOCKMAT HOS MATHILDA


Plockmat är väl bland det gosaste framför allt. Är ju så himla svag för salami och kex, vin, frukt och grönsakssallad och grillad kyckling. Ja ni hör ju bara hur gott det låter, det kanske är tur att jag och Mathilda inte alltid äter tillsammans, då hade det blivit lyx varje kväll haha.

IMPERFECTION

WORK, PARTY AND DINNER WITH FRIENDS AND FAMILY 10 augusti 22:29

Att komma hem till en grillmiddag efter jobb och dessutom tillsammans med ett riktigt gott rött vin med mina fina föräldrar en soliig söndagskväll som igår. Kan inte bli mycket bättre.

 

När man även haft en riktigt bra helg med fina vänner, svinkul jobb, skratt tills magen krampar och man sätter i halsen, då vet man att det varit en härlig helg!

HELGEN MED MINA FINA


Tillbakablick från helgens karloskardagar ❤️