EMMA STERNER

Kategori: Allmänt

TIPS

Godmorgon!:)

Nu vill jag ha lite tips på bra bloggar, träningsbloggar, sköna kläder, skönhet osv. Vilka är era favoriter?:)

LÄTTNAD...

Ahhhh, ni anar inte hur trött jag är efter en hel dag med massa fix hit och dit plus huvudvärk på det. Jag bara sitter och gäspar hela tiden här i sängen nu, haha. Men det har i alla fall varit en hyfsad skön dag, och jag tror allt kommer blir bra till slut... Allt löser sig.

Har i alla fall tagit ett beslut som är en lättnad för kropp och själ, känner att jag mår bäst av det här och att jag är redo för andra utmaningar. Håller lite på detta men ni får reda på vad jag bestämt mig för inom några dagar, det här är bäst för MIG just nu.

STRUK


Godmorgon! :) just nu strular bloggen som tusan så har inte kunnat blogga... Ska försöka lösa detta!

FÖDELSEDAGSBRUNCH HOS TOVE

SKOLA DANSLEKTION

MASSA ROLIGA AKTIVITETER


TJOHO!!! Även om vi precis har kommit igång i skolan nu så händer det så mycket framöver. T.ex så har vi möjlighet att åka på en skidresa i vinter till Frankrike och i mitten av oktober så är det ett party inför resan! Det var riktigt längesedan jag åkte skidor men det hade ju varit hur kul som helst med så många från skolan:)

När vi gör massa olika aktiviteter nu så känner jag att jag saknar dansen riktigt mycket faktiskt, här är en gammal bild när vi skulle uppträda på konserthuset i Växjö, älskade de uppvisningarna!

KANONDAGAR


Idag känner man sig som jag vet inte vad, det är pub och utgång varje kväll och Max 3 timmars sömn varje natt haha! Men kul har vi:)
Skolan känns kanon och klassen klickar riktigt bra med varandra. Kommer vara dålig på att uppdatera de närmsta dagarna men ni får ha förståelse!
Jag krigar i alla fall på med mitt ledband...

MIN FINA FAMILJ


Jag var så sjukt sugen på kaffe nu första morgonen i lägenheten, förvånad svar: nej! :p
Längtar efter min fina familj men massa samtal och sms typ varje timma gör mig så himla peppad, älskar er <3