EMMA STERNER

TACOS

Ligger i MATKOMA hos mamma just nu efter en taco-kväll, sååå gott. Har haft magsjuka och magen/kroppen är fortfarande inte helt på topp men tacos tackar den inte nej till!
Annars då, har börjat min tjänst på VERO Moda nu men jobbar fortfarande lite extra på New YORKER, trivs så himla bra på båda:) mycket jobb nu, därför dålig uppdatering, men ni förstår ju<3

NIKE

Hej på er! Idag rycker jag faktiskt in lite på mitt gamla jobb, Triumph. :-)) Har sagt att de mer än gärna får säga till om det krisar sig för dem, kan ju inte släppa kunderna där helt haha. Jobbar till stängning sedan blir det ett multistep-pass.

GÃ…RDAGEN

Godmorgon! Igår blev det jobb hela dagen och idag är jag ledig. Så skönt! Skulle upp och kört ett HIIT/stretch pass på morgonen egentligen men det blev en spontanutgång med Anna, Antonia och Karro igår, var inte hemma förrän 4tiden så behövde sova lite mer, hade bara hoppat ur kläderna i hallen ser det ut som när jag vaknade upp haha, slängde mig nog direkt i sängen utan att passera något annat! Var längesedan jag drack med så liite bakis är man allt idag, ni ser ju bara mina ögon?!
Har i alla fall ätit frulle nu och sla byta om till lite träningskläder så kör jag ett eget pass på gymmet lite senare. Hörs!

SUPRISE

Igår blev jag lite överraskad av båda mina fina emmor när jag kom hem. Visste inte att de hade gjort så fin middag och så fick jag en liten ibflyttningspresent från deras egna lilla butik! Riktigt mysigt hade vi:)
I morgon blir det jobb bara några få timmar, är lite slut i kroppen redan nu i början på veckan faktiskt!

MÃ…NDAG

Godmorgon! Idag är det jobb 9.45-19.40 som gäller sedan har Emma Skogh bjudit upp mig på middag (vi bor i samma hus nu haha). Har nämligen flyttat till en egen lägenhet äntligen! Så det ska bli mys hos henne ikväll. Ha en toppendag!:)

NYÃ…RSAFTON

Hejhej:) På nyårsafton var vi hos Anna några stycken, hon hämtade upp mig redan vid 14tiden för att vi skulle duka, laga mat och så vidare inför kvällen. Hon bor i en jättegullig lägenhet (allt rosa såklart)! Kvällen blev jättelyckad, nu gör vi det här till ett bra år:) Puss på er

TIPS

Godmorgon!:)

Nu vill jag ha lite tips på bra bloggar, träningsbloggar, sköna kläder, skönhet osv. Vilka är era favoriter?:)

JUST DO IT

Hej på er!:) Idag är det jobb som gäller, sedan blir det ett step-pass eller badminton med Johan ikväll. Måste kila, haaaade!