EMMA STERNER

ALL THESE DAYS

Idag slutade jag kl 14, körde lite intervaller på gymmet nu ikväll och sedan ett spinningpass. Har duschat av mig lite nu och sitter med en kopp kaffe. Alla veckor består till stor del av samma upplägg men på torsdag blir det sushi och mys framför ex on the beach med Antonia, fredag hämtmat med Fredrik, lördag ost och kex+film med Antonia och söndag frukost med mamma och brorsan bl.a så lite har jag att se fram emot! Hatten by the way är senaste inköpet, från VERO MODA så klart, vi finns på instagram med och uppdaterar dagligen:)

SKÖN DAG

LEDIG, SÅ HIMLA SKÖNT! 😀

UPPFRÄSCHNING

Åh jag har käkat så himla mycket hela helgen haha. Igår kväll var F och jag på den nya restaurangen Cava med Emma, Kalle, Tim och Linnea och idag lagade vi en egen jättestor brunch, SÅ gott!
Nästa vecka på torsdag är det äntligen dags för mig att fräscha upp håret, tänkte något i stil med bilden. Blir på Cornelias, Mimmis m.fl nya salong, ska bli så skönt!

LEDIG

Idag är jag ledig, ska fixa med lite tvätt och så här nu och sedan ta en lång skön dusch (mitt hår ser för jäkligt ut). Sedan blir det en eftermiddagsfika med Matilda, mys!
Nya tag med jobb i morgon och sedan är det äntligen fredag och helg, jobbar dock fredag och lördag men har mycket att se fram emot i helgen ändå.

IVYREVEL

VILL HA

Dessa skorna la Angelica blick upp på sin blogg häromdagen, vill ha!

LÖRDAG OCH JOBB

11H JOBB

11 timmars jobb som gäller idag, först 9.30-15 på Vero Moda och nu 15.30-20.15 på New Yorker, bara drygt 3h kvar dock! Detta innebär vilodag för mig idag, gick till jobbet i alla fall så jag piggnade till lite på morgonen. Sitter här nu på min lilla rast, dricker en celsius och käkar lite keso. Matlusten börjar komma tillbaka nu men magen/kroppen är fortfarande inte helt 100%, det får ta sin lilla tid. När jag slutar jobba ikväll så ska jag i alla fall käka lite gott med F, vet dock inte alls vad det blir?! Han fyller år i morgon med och jag har beställt hans present men den har inte kommit än så jag köpte lite andra grejer idag också som han ska få ikväll hihi:)