EMMA STERNER

Kategori: TRAINING

NIKE

Hej på er! Idag rycker jag faktiskt in lite på mitt gamla jobb, Triumph. :-)) Har sagt att de mer än gärna får säga till om det krisar sig för dem, kan ju inte släppa kunderna där helt haha. Jobbar till stängning sedan blir det ett multistep-pass.

SNART HELG


Hej:) idag var jag duktig och var uppe tidigt för att åka till skolan och plugga på en examinationsuppgift som ska vara inne på måndag. Riktigt nöjd över att jag gjorde det för nu blir helgen fri, jippie! Nu är jag på väg hem, ska byta om och köra lite på gymmet. Sedan i eftermiddag/kväll så ska alla ettor ha dansuppvisning (haha) med disneytema för varandra och på kvällen blir det pub. Vi hörs senare, puss<3

LÖRDAG EFTERMIDDAG 25 juli

 

Vore ju dumt att inte säga att det här vädret rent ut sagt suger just nu. Ge mig solsken, bara ben och glassätande!

FINALLY FRIDAY

 

Bonjour! Tar en paus här hemma nu innan det blir ett varv runt sjön. Halsen har inte mått så bra verken igår eller idag så det får bli mycket kläder och lite luft för huvud och själ istället. Har kört rätt stilla träning den här veckan för jag känner att kroppen behöver vila. 

Men nu börjar det kännas lite bättre, så förhoppningsvis orkar kroppen en powerwalk runt sjön efter jobbet i morgon med. Inget kul när man känner sig dassig, har så lätt för att få halsfluss så det är inget att leka med. 

Ikväll måste jag verkligen ta det lugnt så jag orkar jobba i morgon, är väldigt pepp på en lördag på Triumph! Det kryper till slut i kroppen när man inte får jobba som vanligt:)

Mys med Lisa ikväll i alla fall och i morgon kväll blir det bland annat tacomys med johan:)

 

Puss:)

TORSDAG

Ikväll är det dags för myskväll! Känns som det är fredag idag bara för att jag är ledig i morgon. Kommer bli så skönt och mysigt att hänga hos linnea lite med emma också, älskar att vara hos linnea. Särskilt hennes familj och hennes lilla loft!

 

Idag var jag uppe tidigt på morgonen innan jobbet och tränade på gymmet, blev ett konditionspass på crosstrainer och lite axlar/armar.

Ha en riktigt GLAD PÅSK nu, puss&kram <3

SHOE - BLOPPIS

 

Idag har jag varit jag uppe ca 06.30, stack iväg på ett fitnessline pass, kul att man började 13 idag och ändå kämpar iväg tidigt på morgonen haha! I morgon blir det jobb på Triumph hela dagen, på torsdagarna och fredagarna har vi vår gulliga praktikant hos oss med, Evelina. Hon har redan blivit så himla duktig! På kvällen tänkte jag köra ett eget pass på gymmet, blir nog lite rodd och fokus på ben tror jag, får se vad kroppen känner för:)

 

Det här är i alla fall några av skorna jag har fått och köpt på Stadium från Nike, har ni sett vad mycket fina träningsskor/sneakers de har fått in nu?

Älskar Nikes skor, de sitter verkligen som en smäck! Måste alltid ha ett par ute, helst några olika till inomhus och sedan är det ju kul att ha ett par som vanliga sneakers till vardagskläder också:) 

 

1. Nike träningsskor, ej använda. Strl 36. 250 kr / 2. Mina sååå snygga skor som jag spontanköpte, trodde de satt bra men upptäckte sedan att de var för stora och då var det för sent att lämna tillbaka dem, använda 1 gång inomhus. Strl. 37,5 (små i storleken). Nypris: 1500. Mitt pris: 400 kr.

 

Vid intresse, kontakta mig på: sternere@hotmail.se

 

Först till kvarn!!