EMMA STERNER

Kategori: TRAVEL

CELLPROVTAGNING

HJÄLP, i morgon ska jag på cellprovtagning! 😔 önska mig lycka till!

FLASHBACK FESTKVÄLL

NOLL ENERGI

Hej! Nu har jag varit duktig på förmiddagen och gjort matlådor inför kommande vecka. Har pluggat lite också, har dock noll energi så det är inte mycket som går in just nu... Hörs i veckan, puss&kram❤️

EMMAGKSTERNER

Följ mig på instagram: emmagksterner ☺️

LÃ…NG DAG

Hej! Idag blir det lång dag igen, 8-16.30 sedan CXWORX och egen träning på kvällen. Sitter just nu och avnjuter min frukost, bästa studen på dygnet! Hoppas ni får en bra dag, puss&kram❤️ (Bild från halloweenkvällen)

HALLOWEENHELGEN

Godmorgon! Helgen var så himla kul, vi förfestade hos josse med charkplock och dans. Sedan spökrunda och ännu mera dans i skolan! :D Nu är jag uppe med tuppen, skola 8-16.30 idag. Ny anatomilärare och nya föreläsningar+dans!

FREDAG OCH HELG

Godmorgon! Igår hade vi tenta mellan 8-12, kändes som det gick bra, så skönt att ha gjort den! Idag har vi lektion mellan 10-11.30 med egen träning inför våra micropass, sedan ska jag stanna kvar och plugga i skolan mellan 12-15 tänkte jag. Sedan tar jag fredag och helg! Tänkte kanske gå på boxningspasset i eftermiddag/kväll och i morgon är det halloweenfest som gäller, Yey:D

P-STAV OCH NAGLAR

Godmorgon! Idag blir det en rättså "lugn" dag, självstudier hela dagen och egen lätt träning eller power yoga senare ikväll. Satt nämligen in en ny p-stav igår och får inte lyfta vikter på en vecka med armen. Gör lite ont i den nu faktiskt så får ta det så lugnt det går... Här ser ni mina nya fina naglar jag gjorde i helgen, har lyckats göra en deal med ägaren på salongen så jag alltid får 30%, det hjälper att vara pratsam och trevlig haha!