EMMA STERNER

Kategori: TRAVEL

JUST DO IT

Hej på er!:) Idag är det jobb som gäller, sedan blir det ett step-pass eller badminton med Johan ikväll. Måste kila, haaaade!

ADVENT

MMMM MAMMAS MAT!

HEMFÄRD

Hej!:) Häromdagen bjöd Jessica mig på lite avskedslunch, så mysigt. Kommer sakna den tjejen! Idag ringde i alla fall klockan 07.45, körde ett eget pass på gymmet, hem och sedan packa ihop det sista. Nu är vi på g hem, middag med familjen och bara mys ikväll. Som jag längtat!

INGET MERA PLUGG

Hej på er!:) Idag har vi varit lediga från skolan och i morgon är det bara en lektion. Dock avslöjar jag nu att jag ska avsluta utbildningen då den inte uppfyller de krav jag tycker en sådan utbildning ska ha, saknar även jobbet väldigt mycket så den här veckan ska jag i princip inte gå i skolan utan fixa med packning och grejer. Flyttar hem till Växjö på lördag!:)

PW

Hej!:) Nu är jag på väg hem från skolan, skulle på boxningen ikväll men hinner inte det för jag ska möta upp Tove och josse på mall of Scandinavia och käka lite , sedan ska vi på bio med Lisa. Så det får bli en PW nu när jag kommer hem. Ha en fin helg, själv saknar jag familjen som tusan❤️

TORSDAGFRULLEN

BESLUT

Godmorgon!:) Nu har jag varit på cellprovtagningen, gick bra men obehagligt! Får resultat om 4-6 veckor. Annars idag då, blir lite fix hela dagen och sedan spinning och body pump på kvällen. Känner mig bättre i kropp och själ nu när jag bestämt mig... Får se vad jag beslutar mig för längre fram, men nu längtar jag bara som tusan till nästa hållplats!